BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 28 July 2011

Aku Berterima Kasih Kad kau !

                                          Okayy , fest tings aku nak Ckab aku bengang ssangat ! 
                                  Swear , aku taktahu apa masalanya ! Kau pun tahu kan aku dengan dea mcmna ?
                                   Aku tak angap dea lebih dari tuhh ! Aku pikir aku onl , Aku mahu helpp korang                                 kan , Than tetibe aku tengok Wall kau ckb aku mcm tuhh , Aku bengang sangat ! 
                           Sory To Say . kalau pasal aku korang Brake ! aku ta menta pun , n aku tak tahu pulak bnda nyy terjadi ! Aku tahu kau jeles kan ? Hmm . tayah ahh sampay kau jeles mahu ckb aku bebagay . Aku terase lahh !
                 INFOM: Dia sayang kau tahu ! yehh . bertuah kau dapat dia ! Tapi . Perangay kau buad dia kurang selesa . Kau kena paham dea ! 
OKAYY . TERIMAKASIH :)

0 comments: