BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 28 July 2011

Aku Berterima Kasih Kad kau !

                                          Okayy , fest tings aku nak Ckab aku bengang ssangat ! 
                                  Swear , aku taktahu apa masalanya ! Kau pun tahu kan aku dengan dea mcmna ?
                                   Aku tak angap dea lebih dari tuhh ! Aku pikir aku onl , Aku mahu helpp korang                                 kan , Than tetibe aku tengok Wall kau ckb aku mcm tuhh , Aku bengang sangat ! 
                           Sory To Say . kalau pasal aku korang Brake ! aku ta menta pun , n aku tak tahu pulak bnda nyy terjadi ! Aku tahu kau jeles kan ? Hmm . tayah ahh sampay kau jeles mahu ckb aku bebagay . Aku terase lahh !
                 INFOM: Dia sayang kau tahu ! yehh . bertuah kau dapat dia ! Tapi . Perangay kau buad dia kurang selesa . Kau kena paham dea ! 
OKAYY . TERIMAKASIH :)

Thursday, 14 July 2011

new story : )

Okayy :) . ari nyy mang bongoks lahh kan ! 
Fest tings .jejalan di jj , HAHA , yu know what ? 
terjumpe beg BRA :) sWEEET TAW ! ehh , mya jelesw gan aku sbb aku nak bwak beg tuhh pg pavi . FOR Mya : ehem jangan jeles BABE :)
THEN . kiteurg cter pasal beg BRA tuhh . than . suddenly , masuk pasal spender bebagay , bg peng pakay itu beg :) MESTY COMELL KANS ? ngee:D .
LALALALALL ~ pasal stoking pulakk . AHAHA . btw nak tahu ? 
OKAY . tadi aku dudok while tengok offline bebagay , then aku dengan selambe nye . MELETAKKAN KAKI AKU YANG DIBALUTI DENGAN STOKING :) . then aku pandang belakang ! WOFF ~ alamak !!!!!!!!! , ada urang derr . terus aku malu . Mya pula bantai gelak , bahan-2 . Grr ! Tulis blog bebagay . Haaa terbaik lah kau :DD Jgn percayeee blog dia tuh , tokok tambah jeh tuh . Heeeee :P
Btw , best lepak dgn kau lahhh :D Heeee .

Thursday, 7 July 2011

soryy menyombong !

err , soryy kalau aku sudah menyonbong dengan anda ! soryyy , aku tak tegur berbagayy , text taa repp ape sume . Tak bermaksud aku sombong :)Okayy tq .

Tuesday, 28 June 2011

ILOVEYOU ♥

okayy , Iloveyou babe . ERR , capital U , haha :)
tolong jage ati aku elok2 . kalau tak aku sepak bontot kau lelaju !
okayy . byee :)

Thursday, 23 June 2011

sad , n sad .

Err , korang tahu kan perasaan sedih ? Hmm , yaa sedih ! aku tak tahu lahh ape patod aku cakap . Ya allah , TerimaKasihh sangat . hmm :(( kbyee ,

Wednesday, 22 June 2011

haa :) try tersenyum .

Okayy . aku hargai ape yg kau ckb . sangat menghargai , n aku rase aku bole terime dgn pikiran yang terbuka :) okeyy . fullstop . Kau memang suka tengok aku menangis kan kan ? Tpe wehh aku hargai itu . kau memang suka tgok aku mcm tuhh kan ? 
k aku nak nangiss . bole kan aku nangiss ? Tak kco kau kan aku nak mnangis ? Err -,- okeyy aku menagis ! tak sape tahu isi hati aku ? memang tadak sape tahu . kau tak penah merasee ape yg aku rase . Sumpa aku sedihh wehh :))) , tape aku try buad muke senyum ! 
KBOII , TERIMA KASIH DISEBABKAN ITU N AKU AMAT HARGAI ! 

Sunday, 19 June 2011

new postt ! happy bufdayy :) happy father dayy :)

hapy bufday to you , 
hapy bvufday to you .
hapy bufday to you ALINA NATASHA ! 
awak sedap tak kite nyanyi katt awk ?sdap knn , na msuk af lahh ! msty juare en ?
haha :) awws you sudaa sweet 5teen oh dear. smile alwayss :)))))))))
hapy taw jgn memasam . tyy tak comell , i tak suke :(((((. taw ? taw ? muahhh !
hee , Btw u wits nazrin tuh , hope together n together . bia jee dorang ckb pape ,
dorang jeles sbb tak dapat kaseh sayang ygg ckup ! kan awakkan ?
you na ? bear kn ? hee . kiss muah muah kat i dulu ehh !
happy bufday to you ALINA NATASHA ! kboyy<3 dunt foget to read these okeeh ? specc fo you sayang .!

p/s: dunt fogett to gve me cake okey okey !if not i cium lelaju :)))))) 





HAPPY FATHER DAY ! 
ZULKIFLI BIN ZAKARIA :) the best father i hadd . happy father day you . dari kecil hingga besar kan abah jge saye , budd smytym memara ade lhh jgak knn , ye lahh msty saye ade buad silap knn , im soryy abah . tengss for you ! iloveyou father !:)))) . tebgss po support mee , wtheva i doe .u r the besy father in the world ,my father is better than you father !

p/s: ILOVEYOU FATHER ! Muahhhhhhh :)))))))))))))))) jgn lupe bg  duet lg taww abagg . sayang abah . haha ! jahattt :))) setan bertanduk .